- Det har vært et sammenbrudd i tillitten mellom dem

Aidy Ward insisterer på at det er problemer mellom Sterling og Rodgers. Men agenten har selv mistet en av sine profilerte klienter på grunn av Liverpool-bråket.

Etter at Aidy Ward forlot Impact Sports Management for å begynne for seg selv, har han vært agent for blant annet Raheem Sterling og West Bromwich-spissen Saido Berahino.

Nå har Berahino brutt samarbeidet med den kontroversielle agenten.

Ifølge Daily Mail skal spilleren ha blitt «desillusjonert» av agenten på grunn av hvordan han har håndtert Sterling-saken, skriver Daily Mail.

West Brom-sjef Tony Pulis har etter flere kontroverser også i forhold til Berahino og Ward advart spissen mot å følge i Sterlings fotspor. Berahino har tidligere blitt koblet til Liverpool, og skal nå være på Arsenal og Manchester Citys radar. 

Saken fortsetter under bildet av Saido Berahino.

Liverpools forhold til Ward og Sterling nådde en ny fase denne uken da Sterling ytret ønske om å ikke være med på Liverpools tur til Asia og Australia, for så å melde seg syk til trening på onsdag. 

- Jeg jobber ikke med Saido lenger. Du får spørre han om grunnene til det, sier Ward til Daily Mail. 

- Med Raheem har det vært et sammenbrudd i tillitten mellom ham og Brendan Rodgers, sier Ward i en kort kommentar til Daily Mail. 

At dette skulle være tilfelle benektet Liverpool fra sin side, da Skysports kjørte en sak basert på anonyme kilder om det samme onsdag. 

KOMMENTAR: La Sterling bli hjemme

LES OGSÅ: Sterling kan bli bøtelagt