- Det har vært positivt så langt

Lucas Leiva er fornøyd med de første treningsøktene under ny manager.

- Så langt har det vært bra. Mandag var den første dagen den nye manageren ledet en treningsøkt på gress med oss. Det har vært veldig positivt, sier Lucas til Liverpoolfc.com.

- Det gis mye informasjon, og som spillere er det mye vi må lytte til nå, og lære av. Vi må forsøke å gjøre alt han ber oss om både på og utenfor banen. Det har vært veldig bra, veldig positivt, og forhåpentligvis fortsetter det slik, utdyper brasilianeren.

Lucas synes Klopp er veldig lidenskapelig.

- Det virker som han gir alt, og han ber oss spillerne gjøre det samme. Være veldig intense og aggressive, er det han har bedt oss om.

- Det handler om å forsøke være litt bedre hele tiden. Yte litt ekstra. Det er nøkkelen til suksess. Det er hva han har sagt til oss de siste par dagene.

- Det virker som han er en veldig åpen manager, som liker å være nær sine spillere. Samtidig sier han ting rett ut. Det er hva jeg har lært de par siste dagene, og jeg anser dette som en positiv start.

Imponerende CV

Lucas er imponert over merittlisten til den nye manageren.

- Han hadde stor suksess i Borussia Dortmund. Når en slik manager kommer inn gir det deg mye håp. Dette er en ny start for alle spillerne. CV'en hans er utrolig. Jeg tror alle gleder seg veldig til å lære mer av ham, og forbedre seg som spillere og som lag. Det er den eneste måten vi vil oppnå det vi ønsker på.

- Jeg ser selvsagt mye fotball. Jeg husker Dortmunds kamper fra den sesongen de tok seg til Champions League-finalen, og spesielt den mot Manchester City i Manchester. De var fantastiske.

EN NY START UNDER KLOPP: Lucas sier at alle spillerne nå starter med blanke ark, og må bevise at de fortjener en plass på laget.

- Vi spilte mot Dortmund da han var manager der også. Jeg ser mye fotball, så jeg vet litt om hva han krever av spillerne sine. Å jobbe nært med ham blir enda bedre. Forhåpentligvis blir jeg en bedre spiller av det. Alle ser frem til å lære av ham.

- Dersom vi får like mye suksess som han hadde med Dortmund, vil alle bli glade. Vi er veldig positive til dette.

- Det er fortsatt tidlig. Vi må lytte mye, og ta til oss all informasjonen han gir oss så raskt som mulig. Da kan vi gjøre det han krever av oss ute på banen.

En ny start

Liverpool ligger 10.plass på Premier League-tabellen foran helgens kamp mot Tottenham på White Hart Lane, med 12 poeng. Det er imidlertid bare tre poeng opp til fjerdeplassen.

- Ser man bare på tabellposisjonen, så ligger vi ikke så bra an. Men vi er ikke så mange poeng bak topp fire, og heller ikke bak førsteplassen. Vi har også cupene og Europa League. Det er fortsatt tidlig i sesongen, og vi har mye å spille for. Forhåpentligvis får vi en god start under Klopp, slik at vi kan se tilbake på en suksessfull sesong når den er over.

- Dette er en ny start for alle her. Alle starter egentlig på null, og alle må bevise at de fortjener en plass på laget.

- Han har sagt til oss at han har tro på dette laget og klubben, selvsagt. Nå må vi bare sørge for at vi tar til oss all informasjonen og omstiller oss så raskt som mulig, slik at vi kan praktisere det han sier til oss. Da har vi en bedre sjanse til å lykkes.  

LES OGSÅ: - FOLK FORVENTER AT ALT SKAL FALLE PÅ PLASS