– Det harde presset ga oss seieren

Nathaniel Clyne mener at Liverpool-spillerne gjennomførte kamp-planen til punkt og prikke mot Manchester City.

Liverpool brukte bare en drøy halvtime på å score tre mål på Etihad lørdag kveld, og Nathaniel Clyne mener de røde var såpass effektive takket være sitt harde press for å gjenvinne ballen høyt oppe på banen.

– Vi kom raskt ut av startblokkene, og var i førersetet med en gang. Vi tok initiativet i kampen, og ga dem aldri ro med ballen. Vi presset dem høyt oppe på banen, og det ga oss seieren, slår Clyne fast til Liverpoolfc.com.

– Vi kunne se at taktikken fungerte. Vi kan ikke la lag som Manchester City få ha ballen, og derfor presset vi så høyt oppe på banen. Vi kunne ikke gi dem tid med ballen, og det gjorde vi heller ikke. Vi tjente på det, fikk målene våre, og kunne trolig ha gjort flere mål. Joe Hart gjorde flere gode redninger. På en annen dag kunne vi hatt sju mål!

– Men vi tar til takke med 4-1 og ser fremover mot neste kamp.

Skryter av Firmino

Roberto Firmino ble kåret til Liverpools beste på Etihad av liverpool.no, og Clyne er full av beundring for brasilianeren.

– Han er en kvalitetsspiller. Han kan spille overalt egentlig. Både på topp, ute på kanten og som nummer 10. Nå spilte han som nummer 9, og var stor i den rollen. Han er god til å holde på ballen, og har mange triks på lager. Han er en virkelig trussel.

Liverpool ligger nå på 9.plass på Premier League-tabellen, men det er bare ett poeng som skiller de fra en sjetteplass.

– Vi tar med oss selvtillit fra denne kampen. Fortsetter vi å prestere slik som dette, kan vi klatre på tabellen. Vi tar med oss disse tre poengene, og ser frem mot neste kamp nå.

– Vi har flere spillere på vei tilbake etter skader, som Sturridge og noen andre spillere. Du ser at innbytterbenken vår er sterkere enn noen gang, slik at vi kan gjøre mange endringer og fortsatt stille med et godt lag.

LES OGSÅ: Skryter av spillernes lidenskap

 

#bruhh

Et bilde publisert av Nathaniel Clyne (@nathaniel_clyne)