- Det var alt for enkelt å score på oss

Det svir å tape 6-1 for Stoke. Det innrømmer Brendan Rodgers. Og erkjenner at det var alt for enkelt å score på hans lag i første omgang på Britannia Stadium.

Stoke gjorde fem mål på de siste 23 minuttene av første omgang, og mange av scoringene kom etter elendig forsvarsspill av Liverpool. De tidligere Liverpool-spillerne Charlie Adam og Peter Crouch strødde også salt i såret, ved å score mot gamleklubben.

- I første omgang var det alt for enkelt å score på oss. De gjorde også et par vidunderlige mål, men vi må prestere mye bedre enn vi gjorde. Mer slik vi gjorde etter pause. Men kampen var avgjort til pause, erkjenner Rodgers.

- Vi burde spilte mye bedre defensivt i visse deler av kampen. Det var alt for enkelt å passere oss. Vi var rett og slett ikke aggressive nok i visse områder, forklarer Liverpool-manageren.

- Du må være aggressiv ute på banen. Du må vise aggressivitet og vilje til å kjempe for å forhindre at folk løper forbi deg, og forhindre at de slår deg i dueller en mot en. Det er hva dette bunner ut i. Dette var veldig skuffende.