– Det var usikkerhet og frykt i garderoben

De tyske landslagssjefene om dramaet på Stade de France, som Emre Can havnet midt oppi.

Kampen mellom Frankrike og Tyskland endte 2-0, men det havnet helt i skyggen av det som skjedde utenfor stadion i Paris fredag kveld.

Midt under kampen kunne spillerne høre eksplosjonen utenfra, og etter kampen samlet redde fans seg midt på banen.

Det tyske landslaget som Liverpool Emre Can er en del av skal ha blitt isolert i garderoben på stadion til langt på natt. Ifølge BBC var de der fortsatt i 2.30-tiden.

– Det var stor usikkerhet, stor redsel og en merkelig stemning i garderoben. Det var tydelig å se hvor sjokkerte spillerne var. De plukket opp telefonene med en gang etter kamp for å lese seg opp på hva som hadde skjedd eller å ringe hjem, sier general manager Oliver Bierhoff ifølge The Mirror.

Tidligere på dagen ble også det tyske laget evakuert fra dere hotell i Paris, etter en bombetrussel.

Den tyske landslagssjefen Joachim Löw sier flere var redde allerede etter den hendelsen.

– Vi er alle i sjokk. Kampen og målene havner i bakgrunnen på en dag som denne. Vi ble fortsalt i garderoben hva som hadde skjedd. Alle oss på benken var litt redde på grunn av bombetrusselen tidligere i dag, da vi måtte tilbringe tre timer utenfor hotellet, sa Löw etter kampen.

I eksplosjonen under kampen, døde tre mennesker og flere ble skadet.

– Det var en eksplosjon ved inngang J, der tre mennesker døde og noen ble skadet, bekreftet president for det franske fotballforbundet Noel Le Graet. 

LES OGSÅ: Kelly uskadd fra Paris-terroren