- Det var viktig at vi fikk en bra start

James Milner gjorde 1-0 etter bare 66 sekunder på Anfield i dag. Kapteinen slår fast at det var viktig med en god start på kampen.

- Det var veldig viktig at vi fikk en god start. Etter å ha spilt ekstraomganger på onsdag, er det tøft å spille lørdag ettermiddag igjen. Det er kort tid mellom kampene, og det tærer på kreftene, sier Milner til Liverpoolfc.com.

- Vi kunne fort ha vært slitne etter kampen i midtuken, så det var viktig å gå ut i et høyt tempo og spille med energi. Guttene kjente midtukens kamp i beina der ute i andre omgang. Vi har brukt mye krefter på de to siste kampene. Men vi er videre i ligacupen, og fikk tre poeng i dag. Det vitner om god karakterstyrke fra guttenes side, og jeg er henrykt på deres vegne.

- Vi er litt skuffet over at vi slapp inn et par mål, men det tror jeg også sier noe om holdningene i troppen. Vi ledet med et par mål, og så slapp vi inn ett, og vi ble ikke nervøse. Vi gikk rett i angrep og scoret igjen.

- Vi har vært uheldige

Milners tidligere scoring var den den tidligere Aston Villa-spillerens første mål for Liverpool etter overgangen fra Manchester City i sommer. 

- Jeg har hatt noen frustrerende kamper nå, og jeg burde kanskje ha vært på scoringslisten tidligere, men jeg er glad for at jeg nå har scoret for Liverpool. I dag handlet alt om å vinne kampen, og det var hyggelig å bidra til det gjennom å score. Det var svært viktig å vinne denne kampen.

- Vi hadde sendt avgårde 70 skudd på de to siste kampene, uten å ha hellet på vår side, så det var hyggelig å score noen mål i dag. Jeg er sikker på at det vil gi oss et løft.

- Etter spill og sjanser de to foregående kampene, var vi litt uheldige med avslutningene etter å ha dominert kampene. Vi har også sluppet inn noen mål vi må jobbe med.

- Manchester United-kampen var trolig kampen hvor ikke spilte slik vi vet vi kan. Den var mer skuffende.

LES OGSÅ: LETTET MILNER

- Når du gjør de riktige tingene, og får ballen fremover, dominerer ballinnehavet og skaper sjanser, så er dette det viktigste. Fotball er et merkelig spill. Mye blir sagt, og ting forandrer seg raskt.

- Vi må bare sørge for at vi konsentrerer oss om det som skjer i garderoben sammen med staben, manageren og spillerne. Vi må stå sammen, og forhåpentligvis kan vi nå få en ny start og få en god resultatrekke.

LES OGSÅ: MILNER OG STURRIDGE VAR TONEANGIVENDE