- Det vil bli en merkelig kamp

Steven Gerrard tror det blir en følelsesladet dag når han spiller sin siste offisielle kamp på Anfield kommende lørdag.

Etter 17 år, 708 førstelagskamper og 185 scoringer for Liverpool skal Steven Gerrard løpe ut på Anfield-gresset for siste gang i en offisiell Liverpool-kamp på lørdag. 34-åringen håper å ta farvel med Anfield-publikummet med en seier over Crystal Palace.

- Det blir merkelig. Det er sikkert, uttaler Gerrard til Liverpoolfc.com.

- Det blir en følelsesladet dag for både meg, min familie og mine venner, som har fulgt meg gjennom hele karrieren. Det blir det trolig også for mange supportere som har sett meg spille for klubben i årevis, ikke bare på Anfield, men over hele verden.

- Jeg kommer til å få mye oppmerksomhet i helgen. Det er egentlig ikke noe jeg liker, men forhåpentligvis klarer jeg å levere en god kamp for supportere, og ta hjem seieren, slik jeg kan nyte avskjeden.

- Det vil bli en vanskelig dag, men jeg skal prøve å nyte den. Det gjenstår fortsatt et par kamper, så jeg ønsker egentlig ikke å tenke så mye på det. Alle snakker om det, men for meg handler det om å holde fokus på de gjenstående kampene og treningene.

- Det blir masse tid til å bearbeide følelsene etter at kampene er unnagjort. Akkurat nå ønsker jeg ikke å lytte til supporterne, for jeg er redd at følelsene skal ta overhånd og at jeg skal bli sentimental.

- Denne dagen kommer for alle spillere på et eller annet tidspunkt.