- Dette er de rette omgivelser for meg

Det kan være at Joe Gomez er ute av den foretrukne startelleveren til Brendan Rodgers, men 18-åringen trives likevel som fisken i vannet hos LFC.

Gomez var den av spillerne som møtte pressen foran morgendagens møte med Sion på Anfield, en kamp hvor forsvarsspilleren trolig får tillit fra start. Det har ikke vært tilfellet i ligaen i det siste, men tenåringen har nok av tid og angrer ikke et sekund på overgangen fra Charlton i sommer.

- Det har vært en herlig erfaring for meg, det å få spille de kampene jeg har gjort, kommenterer Joe om starten av denne sesongen hvor han allerede har bokført et halvt dusin kamper fra start i liga og cup.

- Vi ser på Europa League som en stor turnering og dette er en ny sjanse til å kunne innkassere en seier.

- Da jeg kom hit hadde jeg forhåpninger om å bli involvert med førstelaget og få spille noen kamper, men samtidig visste jeg at det var en klubb med så gode spillere at det også kunne ta tid. Jeg var først og fremst opptatt av å komme meg til en klubb hvor manageren ga unge spillere en sjanse.

- Det at jeg fikk spille de første ligakampene var som en bonus for meg. Nå trives jeg veldig godt med å trene hardt på Melwood hver dag, være en del av troppen, og så prøve å ta best mulig vare på de mulighetene jeg får til å spille kamper.

- Det er bare godt for meg å være i slike omgivelser, hvor det er spillere av topp kvalitet og som jeg lærer av hele tiden.

- I en slik klubb som Liverpool er det klart at du får et helt annet søkelys på deg, blant annet fra media, og du vil gjøre feil. For meg er det viktig å fokusere på det jeg skal gjøre, og å ta i mot råd fra de som betyr mest for meg, min familie, manageren og trenerstaben her. Du må lære av de feil du gjør, være positiv og se framover.