- Dette reflekterer ikke bra på Raheem

Jamie Carragher mener Sterling er i ferd med å ødelegge ryktet sitt for godt, og tror ikke Liverpool lar seg presse av treningsleir-boikott.

Raheem Sterling skal ifølge journalister på Merseyside ha bedt manager Brendan Rodgers om ikke å bli med Liverpool på treningsleir til Asia og Australia. 
 
Dersom Liverpool ikke har fått et bud, eller ikke blitt enig med Manchester City om en overgangssum innen avreise til Thailand på søndag, er det ventet at Raheem Sterling likevel vil bli beordret med på flyet.

Presses av City?

- Dette er slikt som fra tid til annet kommer fra klubben som jakter på spilleren, i dette tilfellet Man City. De ber spilleren om å prøve å presse på for en overgang, etter at to bud ikke første fram, skriver Jamie Carragher om nyheten på Kicca.
 
Saken fortsetter under bildet.
 
- Alle klubber har på ett eller annet tidspunkt bedt en spiller om å presse på for å få til en overgang, men uansett er det ikke en historie som reflekterer godt på Raheem. Han har begynt å få et rykte som det kan bli hardt å bli kvitt i fremtiden. Ser Manchester Citys fans på denne situasjonen og tenker at: «dette kan være oss om noen år?»

Gir ikke etter

Flere aviser skriver at det er ventet at det siste utbruddet fra 20-åringen vil bli fulgt opp med et tredje bud fra Manchester City. Liverpool har tidligere avslått bud på 30 og 40 millioner pund for Sterling.
 
- Jeg tror denne situasjonen bare vil få Liverpool til å bli enda mer bestemt på å få den summen de føler Raheem er verdt, istedenfor å gi etter for Raheem og Manchester Citys ønsker, skriver Carragher.