– Dette vil gi meg mye erfaring

Liverpool-utlånte Harry Wilson lot seg friste av Crewe-lagets ballbesittende spillestil.

– Jeg kan ikke vente med å komme i gang, sier Wilson til Crewes nettsider.

Onsdag ettermiddag bekreftet Liverpool at det walisiske angrepstalentet leies ut til League One-klubben frem til nyttår. Nå håper den dribelglade 18-åringen på spilletid allerede kommende helg.

– Å komme til Crewe er en stor mulighet for meg til å spille tellende ligakamper. Jeg ser virkelig frem til det, og forhåpentligvis blir jeg på en eller annen måte involvert mot Wigan på lørdag.

Tidenes yngste Wales-spiller

Wilson har vært blant de beste spillerne på Liverpool-akademiet de siste årene. De gode prestasjonene på junior- og U21-nivå har faktisk gitt ham sjansen på A-landslaget til Wales, hvor han ble tidenes yngste debutant for to år siden.

Saken fortsetter under.

MED A-LAGET: Wilson var med på førstelagets oppkjøring i sommer. Her med Jordan Henderson.

Brendan Rodgers inkluderte ham i Liverpool-troppen som besøkte Thailand, Australia og Malaysia i juli, og han har trent med seniorene på Melwood en rekke kamper, men tenåringen står foreløpig uten en førstelagskamp.

– Passer spillestilen min

– Liverpool har lært meg alt jeg kan om fotball. Å spille på U18- og U21-nivå er strålende, men jeg vet jeg kommer til å få mye erfaring av å spille i League One mot voksne menn, fortsetter Wilson.

Les også: Var nominert til årets U21-spiller

På de unge Liverpool-lagene har den lynhurtige og skuddsterke vingen blitt komfortabel med en ballbesittende fotballstil, og Wilson mener League One-klubben derfor passer bra.

– Jeg vet at Crewe ønsker å spille fotball på riktig måte, og det er én av grunnene til at jeg kom hit. De forsøker å holde ballen på bakken, noe som passer stilen min. Jeg ønsket ikke å dra til en klubb som stadig slår langt.

– Jeg har møtt de andre spillerne, og de har fått meg til å føle meg velkommen. Jeg kjenner noen av dem fra før, så det var godt å se noen kjente fjes da jeg gikk i garderoben for første gang. Det gikk fint, og jeg vet jeg har valgt riktig klubb.