- En kandidat til årets mål

Brendan Rodgers mener at Philippe Coutinhos fantastiske 1-0 scoring mot Southampton må være en kandidat årets mål i Premier League.

I kampens tredje minutt dundret den lille brasilianeren ballen i mål via tverrliggeren, helt oppe i vinkelen.

- Det var en utrolig scoring, sier Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Det var også en demonstrasjon av at systemet vårt fungerer - hvordan vi benytter flankene til å skape rom i midten. Unge Philippe tok bare en touch før han hamret ballen i mål. Det var et utrolig skudd. Det må være en kandidat til årets mål. Det ga oss en flott start på kampen, fortsetter Liverpool-manageren.

Liverpool er nå oppe på sjetteplass i Premier League, bare to poeng bak fjerdeplassen og tre bak Arsenal på tredjeplass.

- Nå er alle kamper viktige fremover, på grunn av den svake starten på sesongen. Man ser at selvtilliten er tilbake i laget, og at vinnerviljen er enorm. I helgen slo vi et lag som har gjort det eksepsjonelt bra denne sesongen.

- Vi vant både hjemme og borte mot Southampton, noe som viser nivået spillerne våre er på. Vi må bare fortsette slik. Spillerne jobber ufortrødent videre for å ta igjen det tapte etter den dårlige første halvdelen av sesongen. De skal ha all mulig honnør for det.