- En perfekt klubb for meg

Sergi Canos gikk på utlån til Brentford på transfervinduets siste dag, og har funnet seg godt til rette i London-klubben.

- Jeg er i god form, og er glad for å være her. Jeg tror dette er en perfekt klubb å spille for, så jeg er veldig glad, sier Canos til Brentfords offisielle nettside.

- Jeg anser meg selv mer som ving enn som spiss. Men jeg har ikke noe i mot å spille verken spiss eller ving, sier 18-åringen, og trekker frem farten som sin fremste egenskap.

- Jeg kan også være sterk i dueller mot midtstoppere, legger han til.

Canos spilte sin første kamp for Liverpool U21 mot Manchester United i 2013. Etter to år er han nå akklimatisert i England.

- Det var vanskelig til å begynne med, men store deler av familien min bor nå i Liverpool. Nå som jeg er i London, kan de komme hit med toget på besøk.

Familien åpner restaurant i Penny Lane

- Familien min er i ferd med å åpne en restaurant i Penny Lane i Liverpool. Gracias er navnet på restauranten. Når jeg får noen fridager skal jeg reise opp og sjekke hvordan det går. Faren min er innehaver.

Canos skal være i Brentford frem til januar, og nå ser han bare frem til å komme i gang med spill for Championship-klubben.

- Jeg ser virkelig frem til å begynne å spille her, og lære. Hele laget, alle lagkameratene mine, er veldig hyggelige, og har gitt meg en god velkomst.

Spanjolens Brentford-debut kan komme mot Leeds på Elland Road lørdag om en uke.