- En trist dag for Liverpool

Jamie Carragher mener det er en trist dag for Liverpool og engelsk fotball at Steven Gerrard har bestemt seg for å dra. Gerrard tar ikke igjen Carra på antall kamper.

Tidligere visekaptein Jamie Carragher vet hvordan Steven Gerrard har hatt det de siste månedene. Sommeren 2013 bestemte «Carra» seg for å forlate Liverpool - og legge opp. Steven Gerrard kommer ikke til å legge opp, men forlater sin lokale klubb som han har spilt for i hele sin karriere.

 

- Det er en trist dag for LFC og engelsk fotball med Gerrard-nyhetene. Jeg synes det er den riktige avgjørelsen alt setter under ett, twitrer Carragher i kveld.

 

Ian Callaghan er spilleren med flest kamper for Liverpool, med sine 857. Bak han følger Jamie Carragher med sine 737, og Steven Gerrard med 695. Gerrard kommer med andre ord til å bli stående som nummer tre på lista når han forlater klubben.

 

Gerrard kan akkurat «slå» Carragher på antall ligakamper. Det gjenstår 18 ligakamper igjen - «Carra» står med 508, og Gerrard er 14 bak med sine 494.

 

Dersom Liverpool skulle spille seg helt til FA cupfinalen i år vil den spilles 30. mai. Det er dagen Steven Gerrard fyller 35 år, og vil isåfall bli hans aller siste kamp for klubben.