- En vesentlig måned for oss

Jordan Henderson mener at februar kan bli en avgjørende måned for Liverpool, godt hjulpet av et forbedret forsvar og en Daniel Sturridge tilbake på banen.

I februar spiller Liverpool ligakamper mot Everton, Tottenham og Southampton, mens de møter Besiktas hjemme i Europa League. Ved avansement mot Bolton på onsdag i FA-Cupen vil Crystal Palace vente i 5.runde. Jordan Henderson ser optimistisk frem mot en travel måned, ikke minst etter at Daniel Sturridge har tatt på seg scoringsstøvlene igjen.

- Han er et slikt talent og han kan forandre en kamp i løpet av noen sekunder, han vil bare bli bedre og bedre, sier Henderson om lagkamerat Sturridge til Liverpool Echo.

- Han ga tilskuerne et løft og det er en stor spiller å ha tilbake for oss.  Til tross for at han har vært så lenge borte har han ikke mistet bevegeligheten og scoringen hans var utmerket. En flott scoring med høyrefoten.

- Alle i garderoben kommer godt ut av dem med ham og dette er et stort løft for alle i klubben, forhåpentligvis kan det bidra til at vi nå får en seiersrekke framover.

- Når du taper slik vi gjorde mot Chelsea behøver du å slå tilbake med en seier. Jeg synes det var en bra prestasjon mot West Ham og vi spilte en del god fotball.

- De siste par månedene har vært bra for oss. Vi har vært virkelig sterke bakover, vi presser godt og intensiteten er tilbake, og med det kommer selvtillit.

- Forsvaret har vært utmerket og fortjener mye kreditt. Vi har arbeidet mye på trening for å være mer solide og spesielt på dødballer i mot.

- Guttene har tatt til seg det manageren har bedt dem om. Vi var skuffet over den vi slapp inn mot Chelsea, det var ikke godt nok, men totalt sett har vi vært mye bedre.

- Vi må sørge for å fortsette å være sterke defensivt da vi vet at vi har spillere som Adam Lallana, Philippe Coutinho, Daniel Sturridge og Raheem Sterling som kan åpne forsvar.

- Det har vært mye positivt og vi har nok en stor kamp på onsdag mot Bolton i FA-Cupen.

- Vi vet at dette er en vesentlig måned for oss. Vi må bare fortsette og å ha vinnerinnstillingen.