- Et bevis på fremgang

Simon Mignolet mener at gårsdagens kamp mot Chelsea var et bevis på hvor mye bedre Liverpool er nå enn i de første månedene av sesongen.

Liverpool utspilte tidvis Chelsea i går, og hadde fortjent seieren på Anfield.

- I store kamper ønsker du alltid å spille godt, og vi gjorde det mot Chelsea, uttaler Mignolet til Liverpool Echo.

- Vi gjorde det veldig vanskelig for Chelsea, som har vært i toppform. Det var bare et lag som fortjente å vinne, og det var oss, legger målvakten til.

- Vi spilte tidvis meget god fotball, skapte masse sjanser og det eneste vi savnet var noen mål til.

- Denne prestasjonen vil gi alle et løft. Vi viste hvor mye vi har forbedret oss, men nå må vi ikke ta av. Alle må beholde roen.

- Forhåpentligvis kan vi få et godt resultat på Stamford Bridge, og ta oss til finalen. Vi tror vi kan reise til London og få det resultatet vi ønsker oss.

- Det spiller ingen rolle hvem som er favoritter nå. Vi må konsentrere oss om oss selv. Vi må bare prestere på samme nivået som dette en gang til. Tirsdagens kamp blir en annerledes kamp, men vi må gjøre de samme tingene.

Chelsea-keeper Thibaut Courtois reddet Chelsea fra nederlag på Anfield, og Mignolet kjenner godt til landsmannens kvaliteter.

- Han er veldig god til å redde skudd, og viste det. Det faktum at han måtte jobbe så hardt var bevis på at vi var det beste laget. Dessverre klarte vi aldri å få en scoring til, slik vi fortjente.

- Vi gjorde det bra etter at vi ble liggende under, og det var et flott mål av Raheem. Han er i form igjen, og forhåpentligvis vil han fortsette å score mål for oss.

- Nå må vi begynne å tenke på FA-cupkampen mot Bolton. Det er den vi fokuserer på nå, ikke returkampen. Vi ønsker å ta oss til neste runde i FA-cupen, og deretter vil vi konsentrere oss om returkampen mot Chelsea.