– Et stort løft for akademiet

Michael Beale er stolt over at Cameron Brannagan og Pedro Chirivella debuterte for førstelaget.

I bortemøtet med Bordeaux fikk både Cameron Brannagan og Pedro Chirivella sine første minutter for Liverpools førstelag. De to tenåringene kom inn fra benken i Europa League-oppgjøret.

 

– Cameron er min U21-kaptein, og en skikkelig leder. Han har vært i denne klubben siden han var fem år gammel, og det var et stolt øyeblikk for ham og hans familie han fikk debuten sin i Europa, skriver Beale i sin ukentlige spalte på Liverpoolfc.com.

 

– Jeg husker da jeg først kom til klubben, og Cameron var U17-spiller. Han var litt med meg og U16-laget fordi han ikke var utviklet fysisk, men gjennom målsetninger og hardt arbeid har kvalitetene hans gitt fremgang. Støtteappartet har veldig tro på ham, og det var et fantastisk øyeblikk da han fikk debuten sin.

 

Han hadde også godord om Pedro Chirivella.

 

– Pedro imponerte skikkelig på pre-seasonturnéen med førstelaget, og det harde arbeidet lønnet seg da han fikk sjansen i Europa League. Det var en stor prestasjon. Han og Cameron gjorde akademiet stolt den kvelden, sammen med Jordan Rossiter som nå er førstelagsspiller.

 

Liverpool U21 står fortsatt uten ligaseier, med to tap og én uavgjort etter de tre kamper. I kveld er Leicester City motstander i St. Helens. Den kampen går på LFCTV HD kl. 20.00.