– Et unødvendig tap

Jürgen Klopp satt igjen med en dårlig følelse etter sitt første tap som Liverpool-manager, da han mente tapet for Crystal Palace var fullstendig unødvendig.

– Vi gjorde det for enkelt for Crystal Palace i begynnelsen av kampen. Vi var ikke med på notene det første kvarteret, og vi nærmest ba om å få det baklengsmålet, uttalte Klopp i sitt intervju etter kampen om 1-0 scoringen til Yannick Bolasie, hvor Emre Can nærmest la ballen til rette for Palace-angriperen.

 – Vi trengte tydeligvis en slik vekker for å komme i gang, for deretter spilte vi bra og gjorde et flott utligningsmål.

– Etter pause trengte vi litt tid for å komme i gang igjen, men så skapte vi en god del sjanser, uten at vi klarte å ta vare på dem.

Utligningsmålet kommer på en corner hvor vi ikke forsvarte oss godt nok. Det føltes unødvendig å slippe inn det målet, men dette er noe vi må lære av. Vi må lære oss at dette ikke var godt nok.

– Vi kan ikke skylde på at vi var slitne. Dette var en kamp vi hadde sjanser til å avgjøre til vår fordel. Nå skal vi forberede oss til kampen mot Manchester City når spillerne kommer tilbake fra landskamper.

– Det vil være et problem for oss at vi mangler en god midtstopper. Vi håper det ikke er alvorlig, men det ser ikke bra ut, sa Klopp om skaden til Mamadou Sakho.

Sakho forlot stadion på krykker med en skinne rundt kneet.