– Fornøyd med variasjonen i angrepet

Denne sesongen håper Brendan Rodgers at uforutsigbarhet fremover vil knekke motstanderne.

Liverpool går inn til ligastarten med Divock Origi (20), Christian Benteke (24), Roberto Firmino (23) og Danny Ings (23) som styrket angrepskraft siden sesongavslutningen i mai.

Tidligere denne uka ble Rickie Lambert (33) solgt til West Bromwich, mens det trolig bare er et tidsspørsmål før Mario Balotelli (24) vandrer ut portene. Inkluderer man skadde Daniel Sturridge (25) har Liverpool da fem førstelagsspisser denne sesongen.

– Jeg er fornøyd med variasjonen vi har i angrepet, sier Rodgers til pressen, ifølge Liverpool Echo.

I går spilte Ings den første timen uten å score mot HJK Helsinki, men innbytter Origi brukte bare ti minutter på å få hull på den finske byllen. I dag trer Benteke og Firmino på seg den røde trøya for første gang når laget møter Swindon i sommerens siste treningskamp.

Les også: Ikke avgjort hvem som skal utgjøre forsvaret

Manageren ser svært lyst på forandringene han har gjort i sommer. På spørsmål om Benteke er en spiller som kanskje skiller seg ut fra kollegene, svarer Rodgers utvetydig.

Saken fortsetter under.


VARIASJON: Sjefen så Origi komme inn fra benken og score i Finland. (Video: TV 2/LFCTV)

– Benteke er stor, men han er samtidig rask, bevegelig og god med ballen. Han scorer alle mulige mål. Han er selvsagt god i lufta, men han er også veldig god langs bakken og passer perfekt til det vi har, sier han, og legger til:

– Mine lag handler om flyt, fart og bevegelser, uavhengig av hvor høye noen spillere er. Danny Ings og Divock er forskjellige typer. Firmino er ikke en ren spiss, men han kan også spille der oppe. Vi har skikkelig god variasjon, og forhåpentligvis er det noe som vil gjøre oss uforutsigbare. Men filosofien er fortsatt den samme. Det handler om å kontrollere, dominere og presse med ballen.

Kampen mot Swindon sparkes i gang på utsolgte County Ground klokka 17.00.