– Gleder meg til å se ham spille

Steven Gerrard har tro på at Danny Ings lykkes i Liverpool-drakt. Samtidig påpeker han overfor fansen at de må være tålmodige med 22-åringen, som bare har én sesong i Premier League bak seg.

I begynnelsen av måneden bekreftet Liverpool at de hadde kommet til enighet med Ings om en overgang når avtalen hans med Burnley løper ut 1. juli. Elleve ligamål i debutsesongen på øverste nivå gir også avtroppende kaptein Steven Gerrard forhåpninger.

– Jeg vet at talentet er der. Han er veldig ung, men hvis han fortsetter å lære og å utvikle seg, kan han bli en toppspiss. Jeg ønsker han alt vel, og jeg gleder meg til å se ham spille, sier scouseren, ifølge klubbens nettsider.

Ingen Liverpool-spillere har scoret flere ganger enn Ings i Premier League det siste året, og fansen på Anfield forventer betraktelig mer slagkraft foran mål kommende sesong.

Saken fortsetter under.


MATCHVINNER: Danny Ings scoret kampens eneste mål i sesongavslutningen. (Video: TV 2)

Det er et press og en forventning Ings kan blomstre med, tror Gerrard, men han ber supporterne likevel om å ikke miste troen dersom ting ikke klaffer fra første spark på ballen.

Les også: Må trolig ut med fem millioner pund

– Han er kanskje en type spiller som trenger en storklubb og trives under press. Nå har han i hvert fall plattformen til å vise seg frem i en av verdens beste klubber. Supporterne må bare ha tålmodighet med ham. Han er fortsatt veldig ung, men jeg gleder meg som sagt til å se ham spille. Forhåpentligvis scorer han tidlig, noe som gir ham selvtillit, legger Gerrard til.

Ings slo igjennom som junior i Bournemouth, før han skrev under for Burnley i august 2011. Etter godt over hundre kamper for de vinrøde har spissen skutt seg inn i landslagsdiskusjonen, og han har fått en rekke kamper for England U21.