- Gomez var fremragende

Brendan Rodgers sier at Joe Gomez er et stort talent og kommer til å få spilletid på førstelaget denne sesongen.

Manageren bekrefter at det ikke vil være aktuelt å låne ut 18-årige Joe Gomez for at han skal få mer førstelagserfaring. Isteden vil han bli i Liverpool for å kjempe om en plass på førstelaget.

- Han blir. Jeg har sett nok i den perioden han har vært her. Du bedømmer unge spillere, du får dem inn til pre-season og skaper deg da et godt bilde om du skal beholde dem eller ikke, forklarte Rodgers etter 2-1 mot Brisbane i dag.

- Etter å ha sette ham (Gomez) på nært hold og opplevd hans personlighet, da vil han bli værende, han vil få spille kamper.

- Han er bare 18 år gammel, men etter å ha sett ham spille venstreback for første gang, han så ut som en utmerket atlet og en virkelig god fotballspiller. Jeg har sett ham som midtstopper og på høyrebacken, men jeg ønsket også å se ham på venstrebacken. Jeg synes han var fremragende.

- Gomez har spilt der mye i sin karriere, fortsetter Brendan på spørsmål og han tror Joe Gomez vil ende opp som midtstopper. – Vi tok ham Charlton hvor han spilt som en av to midtstoppere, eller som en av tre, og han ble også benyttet på høyre back. Han har alt det verktøyet han behøver for å kunne spille hvor det måtte være i forsvaret. Dere kunne se ham på venstrebacken i dag. Han er et stort talent.