- Han bedret seg etter Dracula-kommentaren

Bruce Grobbelaar kalte Simon Mignolet «verre enn Dracula». Nå er han langt mer positiv til Liverpools sisteskanse.

Den tidligere Liverpool-keeperen fikk mye oppmerksomhet i november i fjor da han kom med sine Dracula-uttalelser om Simon Mignolet, etter førstekeeperens dårlige periode.

- Jeg har kalt ham «verre enn Dracula,» fordi Dracula kommer i det minste ut av kista nå og da.

- Han (Mignolet) ser ut til å stå på linja, og det er det. I moderne tider, i moderne keeperspill, hvis du kommer ut og tar ballen og du blir dyttet bort får du frispark. Det er ikke rakettforskning. Du kommer til å få flere frispark og mindre går i nettet, sa Grobbelaar til Mirror.

Saken fortsetter under bildet.

SKREK ETTER OVERSKRIFTER: Bruce Grobbelaars sammenligning av Simon Mignolet med Dracula skapte selvsagt mye overskrifter i engelsk presse. 

Kritisk til feltarbeidet

Etter noen kamper på sidelinjen etter at gamlekeeperens ord falt, kom Mignolet sterkt tilbake rundr juletider. Og Grobbelaar er langt mindre kritisk til belgieren nå.

- Jeg nevnte at Mignolet er dårlig på å gå etter innlegg, og så raskt det kom inn i avisene ble han bedre.

- Etter det har jeg ikke kritisert ham fordi han har lært seg å kommandere feltet slik en keeper skal. Han har blitt bedre, i andre del av forrige sesong ble han mye bedre. Jeg håper bare han fortsetter å vokse til å bli en keeper av Liverpool-status, sier Grobbelaar til Perform.

Saken fortsetter under bildet.

GOD TILVEKST: Grobbelaar mener Adam Bogdan er en god tilvekst for Liverpool, men skulle gjerne sett noen med mer erfaring komme inn.

- Burde hentet erfaring

57-åringen skulle gjerne sett at en annen keeper enn Adam Bogdan ble hentet inn.

- Bogdan viste seg fram i FA-cupen mot Liverpool, og gjorde det godt hos Bolton og har nok blitt fulgt av Brendan Rodgers en stund. Han er en god tilvekst, men jeg skulle gjerne sett at en veldig erfaren hadde blitt hentet inn, sier han.

LES OGSÅ: Mignolet fikk hjelp av idrettspsykolog