– Han ber oss spille med så stor frihet som mulig

Philippe Coutinho har merket den økte intensiteten på trening, og snakker mer om hva Klopp ønsker å få til med laget.

Philippe Coutinho ser endelig ut til å ha funnet tilbake til scoringsformen etter tre mål på de siste tre kampene for Liverpool, og i tillegg scoret han to mål under fredagens treningskamp på Melwood.

LES OGSÅ: Tre brasilianske mål i treningskamp

Men Coutinho sier til Liverpool magazine at han fortsatt har mye å gå på, og at det tar tid å lære seg Jürgen Klopps nye spillestil.

– Skal nyte å spille fotball

– Vi vet alle at han er en veldig bra trener og litt etter litt blir vi kjent med det han ber oss gjøre. Han har insistert på at vi skal spille med press, og vi har jobbet veldig hardt med dette på trening. Treningene har vært intense. Vi var allerede vant med intense treninger, men vi har merket forskjellen alle sammen, sier Coutinho.

LES OGSÅ: STATS: COUTINHO SKYTER MEST

23-åringen har også merket seg at Klopp har en lidenskap ikke bare for fotball.

– Ja, vår nye trener er veldig lidenskapelig når det kommer til fotball. Vi føler det når vi jobber med ham. Han er også lidenskapelig i forhold til å nyte kampen. Han vil at vi skal nyte å spille fotball, sier Coutinho.

Bedre sjanse til å score

Coutinho forteller videre om hva som er hans store lærdommen om Klopps «gegenpressing» til nå.

– Uansett om vi synes det er vanskelig å lære den nye spillestilen eller ikke, må vi bli vant med det.

– Han ber oss spille med så stor frihet som mulig når vi har ballen, men når vi taper den får vi beskjed om å vinne den igjen så raskt som mulig.

– Vi presser veldig høyt med intensjon om at det andre laget skal miste ballen nær deres mål. Hvis vi gjør det riktig, og vinner ballen tilbake i de områdene, gir det oss en bedre sjanse til å score.

LES OGSÅ: «Manipulerer og styrer motstander dit de vil»