– Han er en utrolig spiller

Potensialet og kvalitetene til Roberto Firmino har imponert Liverpool-spillerne, sier Dejan Lovren.

Brassen spilte sin beste kamp i Liverpool-trøye da han, i tospann med landsmannen Philippe Coutinho, filleristet Manchester City på bortebane lørdag kveld. Han tvang frem et selvmål, slo en målgivende pasning og scoret selv – allerede før pause.

Nå spår Dejan Lovren at utviklingen til 24-åringen bare peker riktig vei i tiden som kommer, og overfor Liverpool ECHO sier kroaten at det hittil har handlet om å gi ham tid til å venne seg til engelsk fotball.

Har sett kvaliteten på trening

– Roberto vokser. Vi må gi ham tid ettersom han tilpasser seg et nytt land, men han har enormt talent. Vi ser det på trening hver dag, og nå ser vi det i kamper, sier Lovren.

Prestasjonen på Etihad ble belønnet med 9-er og bestemannsprisen på børsen til Liverpool.no, og med mer hell kunne klubbens nummer 11 faktisk scoret både én, to og tre mål mer etter klare målsjanser å dømme.

Saken fortsetter under.

– Han ga City veldig mange problemer. Han er en utrolig spiller. Han har så mange ferdigheter. Roberto scoret ett, og han kunne til og med fått et hat-trick. Han skaper, og han scorer, fortsetter Lovren.

– Så stort potensial

Firmino, som kostet 21 millioner pund fra Hoffenheim i sommer, og prisen kan stige til 29 millioner pund om visse krav oppnås, skrev under på en femårskontrakt med de røde, og Lovren mener supporterne kan glede seg til fremtiden.

– Han har så stort potensial, og jeg vet at han bare kommer til å bli bedre og bedre for oss, konkluderer 26-åringen.

Les også: Kommentar: «Sambaen er løs»

Firmino har spilt i 14 kamper for Liverpool så langt, og han står med én scoring og tre målgivende pasninger på sine fire siste opptredener. Under Jürgen Klopp har han vært på banen i sju av åtte kamper.