– Han forstår hvorfor han ikke spiller for tiden

Brendan Rodgers er imponert hvordan Alberto Moreno har taklet å bli satt ut av laget.

Alberto Moreno kom inn på kanten og gjorde sine saker bra de siste ti minuttene mot Bournemouth på mandag.

Brendan Rodgers er imponert hvordan Moreno har taklet å bli satt ut av laget til fordel for 18 år gamle Joe Gomez i sesongstarten.

Vil komme muligheter

– Alberto har trent veldig bra. Han forstår grunnene til at han ikke er i laget for tiden. Men det har vært viktig for meg å si til både han, og de andre spillerne, at det vil bli vanskelig å komme på laget fra nå og til landskamp-pausen, spesielt om vi vinner, sa Rodgers på lørdagens pressekonferanse på Melwood.

Etter landskamp-pausen begynner blant annet Europa League og ligacupen for Liverpools del, og dermed vil det være behov for flere spillere som kan ta i et tak.

– Men det vil komme muligheter for spillerne denne sesongen, og det er muligheter til å vise seg frem hver eneste dag på trening.

Saken fortsetter under bildet.

FIKK SJANSEN: Alberto Moreno fikk de siste ti minuttene for Philippe Coutinho på mandag. 

Holder entusiasmen oppe

– Alberto har trent veldig, veldig bra, og har holdt entusiasmen oppe. Han har kvaliteter, og han kjenner til de områdene vi ønsker at han skal bli bedre på. Så når han spiller eller kommer utpå, kan han bidra. Jeg synes han gjorde det veldig bra, sier Rodgers.

Gomez skal ha blitt foretrukket av Rodgers på grunn av bedre defensive kvaliteter i starten av sesongen, og det er nok dette Moreno har fått i oppdrag å forbedre. 

LES OGSÅ: – Det har ikke sunket helt inn ennå