- Han havner 99,9 % sikkert i Premier League

Frank Arnesen er helt sikker på at Memphis Depay spiller i England neste sesong, men mener man ikke kan forvente for mye av ham i starten.

21-åringen Memphis Depay skal være et av alternativene Liverpool er interessert i å hente foran neste sesong. Men det er hard kamp om nederlederen, og både Manchester United og Paris Saint-Germain skal være ute etter gutten som scoret 21 mål på 28 kamper i æresdivisjon denne sesongen.

Frank Arnesen, som jobbet som sportsdirektør i PSV fra 1991 til 2004, mener England er det mest sannsynlige stoppestedet for Depay.

- For meg er det 99,9 prosent sikkert at Depay vil gå til Premier League. Og ja, han vil bli en suksess. Jeg har sett ham mange ganger denne sesongen, og han blir bedre og bedre. Det er vanskelig å stoppe han. Men han trenger selvsagt tid, siden det er annerledes enn i Nederland, sier Arnesen, som også har en fortid i Chelsea.

Saken fortsetter under bildet.

- Ikke forvent så mye i starten, men han er definitivt et stort talent, og vil bli god i Premier League, sier Arnesen.

Tidligere denne uka satte Depay fart i spekulasjonene om hvor han vil havne, etter at han trykket "like" på en Facebook-kommentar der han ble ønsket velkommen til Liverpool. Men foreløpig er det ikke kommet noen offisiell uttalelse om hvor han ønsker å spille neste sesong.