- Håper alltid at manageren skal gi meg sjansen

Cameron Brannagan har spilt i Liverpool siden han var barn. Etter fem kamper på benken denne sesongen, venter han fortsatt på sin store debut.

Cameron Brannagan har vært tilknyttet Liverpools akademi siden U9-nivå. Etter enorm framgang de siste årene, venter 18-åringen spent på når Brendan Rodgers skal gi ham sjansen på banen.

- Jeg har vært på innbytterbenken noen ganger i det siste, og man håper alltid at manageren skal gi deg sjansen til å komme inn. Det har ikke skjedd ennå, men jeg vet at jeg må fortsette å jobbe hardt på trening og forhåpentligvis vil min sjanse komme, sier Cameron Brannagan til Liverpool Echo.

Måtte bytte nummer

- Brendan har vært til stor hjelp. Han oppmuntrer og sier at man skal vise sin personlighet. Det er det man må gjøre for å imponere ham, sier Brannagan videre.

Den kreative midtbanespilleren ble tatt opp i førstelagstroppen og fikk tildelt trøye nummer 50 i forbindelse med FA-cupkampen mot Oldham på Anfield den 5. januar i fjor. Da Lazar Markovic kom til klubben med ønske om å spille i drakt nummer 50, måtte Brannagan finne seg i å skifte til nummer 32.

God hjelp av Gerrard

Brannagan setter også stor pris på den støtten han har fått av de eldre spillerne i troppen, etter at han begynte å trene regelmessig med førstelaget.

- Etter at jeg kom til Melwood, har Steven Gerrard behandlet meg veldig bra. Han er alltid glad for å prate, og gi meg råd om posisjonering osv. Andre erfarne spillere som Lucas og Kolo Toure har også hjulpet mye. Deres råd er akkurat det man trenger som ung spiller, fordi de har vært der jeg var og har lyktes, sier Brannagan.