– Har fullført den medisinske testen

Lazar Markovic kommer til å bli presentert som Fenerbahçe-spiller i dag, melder Sky Sports-journalist.

Den serbiske landslagsspilleren har ikke vært på banen for Liverpool denne sesongen, og sent torsdag kveld meldte engelsk presse at han nærmet seg et utlån til tyrkiske Fenerbahçe.

Samme dag skal Markovic ha reist sørover. Søndag formiddag besto han ifølge Amy Lewis i Sky Sports den obligatoriske legesjekken, og det forventes at 21-åringen presenteres som Fenerbahçe-spiller i dag.

Låneavtalen strekker seg til sesongslutt, meldte lokalavisen og en rekke andre medier torsdag.

– Brendan Rodgers har bestemt seg for at et år borte fra Liverpool vil være best for utviklingen hans, skrev Liverpool Echo-journalist James Pearce. Klubben skal samtidig ha informert Fenerbahçe om at de ikke vurderer å selge ham.

Sluttføres overgangen i løpet av dagen, blir Markovic trolig presentert foran fansen når Fenerbahçe tar imot Antalyaspor klokka 20.15. Istanbul-klubben har fire poeng på to kamper hittil denne sesongen.

Les også: – Transferkomitéen sto bak Markovic-kjøpet

Markovic, som kom til Liverpool fra Benfica for 20 millioner pund i fjor sommer, fikk bare starte elleve Premier League-kamper i sin debutsesong på Merseyside. Han fikk i tillegg åtte innhopp. Inkludert alle turneringer har han vært på banen i totalt 34 kamper for de røde.