– Har vist at vi er gode nok

Watford-spillerne er fulle av selvtillit etter tre strake seire før Liverpool-kampen på søndag.

Ingen lag i Premier League har tatt flere poeng enn Watford på de tre siste kampene, og faktisk ligger den nyopprykkede klubben foran Liverpool på tabellen etter 16 runder denne sesongen.

Søndag ettermiddag møtes de to lagene for første gang på nesten ni år når de røde fra Merseyside tar turen sørover. Da vant bortelaget hele 3–0 på Vicarage Road, men manager Quique Sánchez Flores har ingen planer om noen gjentakelse.

Vil imponere fansen

– Liverpool er et av de viktigste lagene i England, så det er utrolig for manageren, for spillerne og for supporterne å få møte dem i noe som blir en utrolig atmosfære etter våre siste resultater. Vi har selvtilliten til å utfordre og vise fansen at vi kan spille bra nok en gang, sier han til Watfords nettsider.

Saken fortsetter under.

– Han har endret på mye

Spanjolen ser frem til å møte Jürgen Klopp, som har imponert ham med hva han har fått til siden Liverpool ansatte ham i oktober. Spesielt ser Flores på hvordan Klopps energi smitter over på spillerne og supporterne.

– Han virker som en veldig artig trener, og jeg synes jobben han har gjort, har vært veldig bra for Liverpool og fotballen generelt. Han har hatt noen måneder til å vurdere hva han ønsker, og han har endret på mye, sier Flores.

50-åringen trekker frem både spillestilen og formasjonen som noe Klopp har forandret på i løpet av den korte tiden i Nordvest-England, og påpeker at de gulkledde, uten baklengsmål denne måneden, må opptre forsiktig.

– Vi har gode nok spillere

– Vi vil fortsette å vinne. Selvfølgelig er det mot et vanskelig lag, men vi har vist at vi har et godt lag, en bra manager og gode nok spillere til å kjempe mot dem, sier midtbanespilleren Adlène Guedioura.

Bortsett fra tap mot Manchester United og serieleder Leicester har Watford vunnet de fem siste kampene. På topp har tidligere Lyn-spiss Odion Ighalo imponert voldsomt med ti fulltreffere så langt. Bare fire spillere i ligaen har flere.

– Vi skal respektere kampplanen, og så får vi se hva som skjer på søndag. Men vi håper på tre poeng, legger Guedioura til.

Les også: Tre kjappe før kampen