– Helt klart at noen unge blir med

Jürgen Klopp bekrefter at han skal endre på laget til Bournemouth-kampen i morgen kveld.

– Vi er nødt til det. For øyeblikket vet jeg ikke hvor mange endringer vi kommer til å gjøre, sier den ferske Liverpool-manageren til pressekorpset på Melwood i ettermiddag.

I løpet av ni dager har rødtrøyene spilt tre kamper, hvor de blant annet har løpt mer enn i noen andre kamper tidligere denne sesongen. Ti av spillerne har startet alle tre, men i ligacupkampen på Anfield i morgen blir det flere bytter på laget.

Pressen tror Benteke og Firmino starter

Klopp må uansett se bort ifra visekaptein James Milner, som er ute med karantene etter å ha pådratt seg sitt femte gule kort for sesongen mot Southampton på søndag, og både Christian Benteke og Roberto Firmino ligger an til å starte, ifølge Daily Express.

Saken fortsetter under.

I tillegg skal flere unggutter være aktuelle. Connor Randall, som fylte 20 år sist onsdag, har vært med i alle Klopps kamptropper så langt, mens blant andre João Carlos Teixeira, Pedro Chirivella og målfarlige Jerome Sinclair har trent fast med førstelaget.

Les mer om de ungguttene som er aktuelle for spill her!

– Veldig viktig kamp

– Jeg endrer ikke på laget fordi denne turneringen ikke er viktig for meg. For min del er det viktig å poengtere det. Når jeg gjør endringer, er det fordi jeg vil vinne kampen. Det er det eneste grunnen. Det er alltid fordi vi tror vi kan vinne med det laget, og vi gjør hele tiden det vi tror vi bør gjøre, sier Klopp.

– Denne kampen, mot Bournemouth, blir min første i denne cupen, og det er en veldig, veldig viktig kamp, men jeg vet vi har tre kamper på de åtte eller ni siste dagene i beina, så vi må gjøre endringer.

Oppgjøret kommer også for tidlig for Daniel Sturridge, bekrefter tyskeren. Spissen er ikke tilbake i normal trening, og det tas en siste gjennomgang av hvilke spillere som er klare for kamp senere.

– Vi må til treningen i morgen for å få siste nytt. Vi får se hvem som kan trene i dag og i morgen, og så tar vi ut et lag for i morgen kveld. Det kommer helt klart til å være én eller to unge spillere som blir med, forteller Klopp.

Klopp liker Brannagan

Ting tyder også på at Cameron Brannagan, kapteinen på U21-laget, trolig får en plass i morgendagens tropp. 19-åringen debuterte for A-laget i Europaliga-kampen mot Bordeaux i september, og i går forlenget han avtalen med klubben.

Saken fortsetter under.

– Jeg har sett nok til å si gratulerer med den nye kontrakten. Han er en strålende ung fyr, og jeg liker stilen hans. For en på hans alder har han alt som trengs for å være midtbanespiller. Han vil spille fotball, han er sterk, klar, kul, sier Klopp, og legger til:

– Det er ikke enkelt for disse guttene å trene for en ny manager for første gang, og tenke at han kanskje tar en endelig avgjørelse. Det er ikke slik jeg jobber, men det vet selvsagt ikke de. Jeg liker å arbeide med dem – og Cameron er et skikkelig talent.

Joe Gomez (kne), Jordan Henderson (fot), Danny Ings (kne), Jordan Rossiter (lår) og Jon Flanagan (kne) står for øvrig sammen med Sturridge på skadelisten. Dejan Lovren har ikke spilt siden overtråkket i forrige ligacuprunde, men er i full trening.

Les også: «Bruk Benteke og et sterkt lag mot Bournemouth»

Avspark mellom Liverpool og Bournemouth i morgen er klokka 20.45.