- Henderson blir en god kaptein

Steven Gerrard tror at hans etterfølger som Liverpool-kaptein, Jordan Henderson, blir en god kaptein for klubben.

Gerrard beskriver Henderson som hans perfekte etterfølger som Liverpool-kaptein. Scouseren mener at 24-åringen respekteres av alle i garderoben.

- Jeg mener helt klart at Jordan har alt som skal til for å bli en god kaptein, sier Gerrard til Liverpool Echo.

- Han er utrolig profesjonell, og prøver hele tiden å gå foran som et godt eksempel til etterfølgelse under hver eneste treningsøkt og hver eneste kamp.

- Han har virkelig vokst som spiller, og blir bedre hele tiden, etter hvert som han blir mer rutinert.

- Han kan bli en god kaptein for denne klubben. Han er en fantastisk spiller som jeg kan gi kapteinsbindet videre til.

- Jeg har stor respekt for Jordan Henderson, og jeg vet at alle i klubben føler det på samme måten.

- Til og begynne med var det vanskelig for Jordan i Liverpool. Han var en Sunderland-gutt, og når han flyttet til Liverpool var det første gang han bodde hjemmefra. Det var et stort steg å ta i så ung alder. Det er tøft å spille for Liverpool, med alt presset og alle forventningene som følger med. Det er en krevende klubb å spille for.

- Jordan holdt seg oppreist, og var tøff. I vanskelige stunder som det lærer du mye om hvilken type spiller folk er, og karakterstyrken deres. Han bet tennene sammen og jobbet enda hardere. Han er en sann proff, og en veldig sterk type.

- Hver eneste dag er han i styrkerommet og gjør ekstra arbeid. Han drikker ikke, og han tar godt vare på seg selv. Han har ofret mye for å spille bra for denne klubben.