- Her kan jeg lære mye

Sheyi Ojo skal spille for Championship-klubben Wigan Athletic på lån fra Liverpool ut sesongen. Flankespilleren tror det kan bli en nyttig erfaring.

- Jeg ser frem til å bli en del av førstelagstroppen her i Wigan. Jeg har trent mye med førstelaget i Liverpool denne sesongen, noe som har gitt meg lyst på førstelagsspill, sier Ojo til Wigans offisielle nettside.

- Jeg håper å lære mye her. Det å være i et førstelagsmiljø og lære nye ting fra staben her vil virkelig være en nyttig erfaring, legger han til.

- Jeg er veldig spent på hele opplevelsen dette vil bli. Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben sammen med laget.

- Jeg er veldig ung, og derfor er jeg veldig takknemlig for at Malky Mackay har gitt meg denne sjansen. Jeg vet han og Brendan Rodgers snakket mye sammen om meg, og det tar jeg som et stort kompliment.

- Det å komme hit på lån er en veldig god overgang for meg, og jeg ønsker å betale tilbake begge managerne for tilliten de har vist meg. Jeg er i god form, og håper å komme inn og kjempe for en plass på laget.

- Det er flott å være i Liverpool. Denne sesongen har jeg tatt et nytt steg i karrieren, for jeg har fått trene mye med førstelaget, og dette er neste steg for meg. Nå handler det om å få erfaring, og forhåpentligvis kan jeg gjøre det bra for Wigan Athletic i sammen slengen.

- Jeg føler at jeg lærer mye på et tidlig stadium i karrieren min. Det har vært fint å spille både for Liverpool U18 og U21. Jeg har også spilt i UEFA Youth League denne sesongen, noe som har vært en fin turnering for meg.

- Jeg har en veldig direkte spillestil, og elsker å gå fremover på banen. Jeg er komfortabel med å drible med ballen, og bruker alltid farten min til min fordel. Jeg liker å skape så mye som mulig for mine lagkamerater, og forhåpentligvis kan jeg bidra med noen mål også, om jeg får sjansen.