- Ibe har sørget for å være kandidat til startplass

Brendan Rodgers erkjenner at det store plusset mot Malaysia, Jordan Ibe, er en kandidat til «ligalaget». Fornøyd med turen som helhet.

Brendan Rodgers virket ikke interessert i å utdype for mye etter 1-1 mot Malaysia, i det som var Liverpools mest skuffende kamp under pre-season i Østen og Australia. Laget virket slitent, men hadde et lyspunkt i form av Jordon Ibe og 19-åringens flotte utligning.

Les også: Malaysia v Liverpool 1-1

- Jeg er fornøyd med turen som helhet, forklarte Rodgers til LFC TV.

– Det ble vanskelig for oss i kveld med et dårlig underlag og med stor luftfuktighet, men jeg synes spillerne håndterte det bra. Vi nærmer oss to uker og har arbeidet mye, jeg er fornøyd hvor vi er pr. i dag.

- Malaysia arbeidet veldig hardt og gjorde det bra. De scoret et fint mål, men som var skuffende fra vår synsvinkel. For oss ble det en god treningsøkt som en del av våre forberedelser.

- Han har vært fremragende under hele turen, svarte Brendan på spørsmål om Jordon Ibe. – Han har sørget for å være en kandidat på det laget som skal starte sesongen. Det var en herlig scoring. Jeg synes han var en trussel gjennom hele kampen med sin fart og sin kvalitet, og han arbeidet veldig hardt. 

Les også: Se scoringen til Ibe