- Ikke min skyld at det ikke fungerte i Liverpool

Fabio Borini er klar for en ny utfordring i Sunderland. Han mener han gjorde alt han kunne for å lykkes på Anfield.

- Det er godt å være tilbake, forklarte Fabio Borini til Sunderland Echo i dag. Italieneren har vært nesten fjorten dager tilbake i Sunderland etter tidligere å ha spilt for de svarte kattene på lån, før han rett før avslutningen av sommerens transfervindu fikk en permanent overgang som kan sikre Liverpool inntil £10M.

- Det er godt å føle støtten fra fansen, noe som ikke minst er viktig når du ankommer en klubb. Det gjør alt lettere, fortsatte 24-åringen som vil håpe å få sitt «comeback» hjemme mot Tottenham på søndag.

- Det var vanskelig, forklarte Borini da det uunngåelige spørsmålet kom om hans situasjon i Liverpool, hvor han forrige sesong fikk lite spilletid og i sommer ikke en gang ble tillatt å trene sammen med førstelagstroppen.

- Det fungerte ikke. Det var ikke min skyld, men på grunn av noen andre. Alle innenfor og utenfor klubben vet at jeg har arbeidet hardt.

- Jeg ga alt for klubben. Det er derfor jeg ble værende i Liverpool, siden jeg trodde jeg kunne være i stand til å hjelpe laget.

- Hver gang jeg ble spurt om å spille gjorde jeg det, og det er hva det dreier seg om.