- Ikke perfekt, men heller ikke kjedelig

Anfield ga ham en varm velkomst, men velkomstpresangen ble ikke helt som ønsket. Jürgen Klopp reflekterer mer etter 1-1 mot Rubin Kazan.

Om motstanderen

- Det var ikke en kjedelig kamp. Det var en veldig interessant kamp, en stor utfordring med den kvaliteten som Rubin Kazan hadde, vurderte Jürgen Klopp til pressen etter at Liverpool for tredje gang hadde spilt 1-1 i Europa League denne sesongen.

- De var veldig erfarne, veldig rolige de gangene de hadde ballen. De fikk den første scoringen og det er en av de største utfordringene du har i fotball.  Du fører kampen, din konsentrasjon er høy, det er du som spiller fotball og så får du en slik smell. Du må starte på nytt, men det gjorde vi bra og fikk vår utligning.

- Noen ganger kan det være en stor fordel når motstanderen får et rødt kort, men de fleste ganger vil de slutte å spille fotball og de kunne forsvare seg med en stor og kompakt mur.

Om det som sviktet

- Det var det vi skulle ha gjort bedre i kveld (å bryte ned muren), men vi hadde våre øyeblikk og traff stolpen ved Christian (Benteke). Vi hadde også noen andre sjanser, men resultatet var ingen scoring.

- Det var ikke perfekt, jeg vil si 98 prosent, men de prosentene som manglet ble avgjørende. Det var ikke noe mesterstykke fra oss, men det var heller ikke den verste dagen i mitt liv.

- Sion vant sin kamp så kanskje de nå er utenfor rekkevidde. Vi har en situasjon hvor vi er med, men den neste kampen i kalde Kazan blir vanskelig.

Om velkomsten

- Det var en varm velkomst, kommenterte tyskeren om møtet med Anfield. – Det var et av de beste øyeblikkene for meg i kveld, men ikke det viktigste. Jeg følte alt det positive, men så prøver du å konsentrere deg om kampen.

- Samtidig, når du kommer til et nytt hus for første gang får du en velkomstpresang, og jeg er ikke helt fornøyd med den presangen jeg fikk i kveld. Det var imidlertid bare første gangen, jeg vil komme tilbake og kanskje vil det da bli bedre.

- Jeg er her som manager for en av de beste fotballklubbene i verden, og nå må vi utvikle vårt spill slik at våre supportere kan trives litt mer i fremtiden.

- I kveld vil de hatt noen øyeblikk som de kunne nyte, hvor spillerne ga alt de hadde ute på banen og det er noe alle ønsker. Det var kanskje ikke en kamp som forandret verden, men vi prøvde til siste slutt.

Om Emre Can

- Jeg synes han er en midtbanespiller, men det er klart at han kan spille i flere posisjoner og det er det gode med Emre, svarte Jürgen Klopp på spørsmål om målscorer Emre Can.

- For øyeblikket vet jeg ikke hvem som vil være klare til å spille på søndag og kanskje blir det til at jeg bruker Emre i en annen posisjon. Jeg håper først og fremst at han er klar til å spille og så får vi tenke på det.