- Ingen bedre spiss i England enn Sturridge

Brendan Rodgers mener Daniel Sturridge er Englands beste spiss. Liverpools eiere på Anfield mot Tottenham. Manageren mener at hans unge mannskap vil greie å håndtere hardt kamp-program.

Harry Kane er formspilleren i Premier League, og med 22 scoringer totalt denne sesongen er han ventet å komme med i den neste landslagstroppen til England. Brendan Rodgers vil imidlertid ikke bytte ham bort med Daniel Sturridge, som kan få muligheten til å spille fra avspark mot Kane og Tottenham på tirsdag kveld.

- Jeg er sikker på at Daniel er glad for at England kan få en kvalitetsangriper til i Harry Kane, da det bare vil hjelpe ham og de andre Liverpool-spillerne som spiller på det engelske landslaget, sier Brendan Rodgers til Liverpool Echo.

- For meg er det imidlertid ingen som er bedre enn Daniel Sturridge. Han har alt som skal til i sitt spill dersom han får være på banen regelmessig. Hans scoringstall, hans fart, hans kraft, han har alt og det er ingen bedre spiss i England enn ham.

- Det er et stort løft for oss å ha Daniel frisk siden han vil gi motstanderne et virkelig problem når han er på banen. Han er i tillegg en naturlig målscorer.

- Han må nå prøve å spille seg i form siden det vil bli liten tid i mellom kampene til å trene. Hvorvidt Daniel starter eller ikke (mot Tottenham), så vil vi gå for seier.

- Eierne vil fly inn for å overvære kampen og de var i godt humør da jeg snakket med dem, bekrefter Brendan angående at John W. Henry og Tom Werner vil være til stede på kampen mot Tottenham.

- Jeg vil bare fortsette å arbeide som vanlig. Jeg har aldri blitt satt noe mål av eierne, men de vet at de har ansatt en type manager som ønsker suksess.

- Det er der (topp fire) hvor vi ønsker å være.  Etter en ikke så god start på sesongen har vi blitt bedre og vi ønsker å fortsette den flyten vi nå har.

- Jeg ser det som bare positivt, svarer manageren på spørsmål om lagets harde kamp-program.

- Vi var så heldige forrige sesong at vi var i stand til å trene, forberede oss og ha en hel uke mellom hver kamp, noe som hjelper. Jeg tror imidlertid at dersom du vinner regelmessig, slik vi har gjort de to siste månedene, da kan det også gi deg selvtillit.

- Det er klart at du må sjonglere med troppen siden en ikke kan forvente å benytte de samme 11 i hver kamp, men jeg synes vi står foran en meget spennende periode med Europa League, FA-Cup og Premier League.

- De siste ukene har vi hatt tre intense kamper i uka og det er klart det kan være tøft, men det er noe vi har trives med.

- Flesteparten i spillerstallen er unge og vi er i god fysisk forfatning. Vi så det sist helg mot Everton, hvor vi kom fra en hard cupkamp men hadde et bra press og viste at vi er i god form.