- Ingen forventet at Coates skulle spille slik

Dick Advocaat lovpriser formen til Liverpool-spilleren Sebastian Coates i de siste kampene.

Sunderland-manager Dick Advocaat hadde ikke ventet at Sebastian Coates skulle spille på det nivået han har gjort de siste kampene.

Etter en trøblete start på utlånet fra Liverpool, har Coates spilte en nøkkelrolle i Sudnerland seier over Everton og uavgjort mot Leicester og har spilt fra start de siste fire kampene. Manager-byttet i Sunderland, slo positivt ut for  24-åringen.

- Ingen forventet at Coates skulle spille slik. Han har vært veldig solid i de siste kampene, så det gir ham selvtillit. Når du kommer inn som manager har man forventninger til spillerne.

Uruguaneren ble hentet på lån fra Liverpool av landsmannen Gus Poyet i fjor sommer. Han fikk en trøblete start med skader. 

- Tidligere hadde han knapt startet en kamp. Men vi så at han gjorde framskritt på trening, og jeg var ikke så glad for noe av det jeg så av Santiago Vergini, så vi lot ham få sjansen. Han har gjort det bra, og det er grunnen til at han fortsatt spiller, sier Advocaat til Sunderland Echo.

Sunderland trenger å få med seg ett poeng mot Arsenal eller Chelsea for å sikre kontrakten i Premier League, hvis ikke er de avhengig av resultatene til Newcastle og Hull.

Coates har han ett år igjen av kontrakten med de røde. Se hans spillerprofil her.