– Ingen straff for Costa

Situasjonen mellom Diego Costa og Martin Skrtel kommer trolig ikke til å få noen konsekvenser.

Storoppgjøret mellom Chelsea og Liverpool hadde vart i en drøy time da Costa tilsynelatende stemplet Skrtel i overkroppen etter en duell på midtbanen. Chelsea-spissen slapp unna kort, men kunne bli straffet i etterkant.

Det engelske fotballforbundet (FA) har imidlertid ingen planer om å lage en sak ut av episoden, melder The Telegraph i kveld. Grunnen er at dommer Mark Clattenburg skal ha sett hva som skjedde, og løst konflikten på stedet.

Webb: – Det er rødt kort

Fotballeksperter og tidligere Premier League-dommer Howard Webb mente umiddelbart at Costa burde sett det røde kortet, og at den kontroversielle Spania-spissen, oppvokst i Brasil, risikerte straff i etterkant.

Saken fortsetter under.

– Jeg mener det er rødt kort. Han feller Martin Skrtel, og så kommer det et lite spark. Den andre handlingen er helt klart en voldelig handling, sa Webb, som blant annet har dømt VM-finalen, til BT Sport.

Likevel tvilte den tidligere toppdommeren på at FA ville gjøre noe i etterkant fordi Clattenburg var så nærme situasjonen at han trolig ikke gikk glipp av noe. Det fikk han rett i, ifølge den engelske avisen.

Se video: Sammendrag fra Chelsea-kampen

Dermed har Costa grønt lys til å spille når Chelsea gjester Stoke og Britannia Stadium neste helg.