- James Milner vil bli enorm for oss

Brendan Rodgers synes det var en god kamp mot Brisbane. Han var fornøyd hvordan hans mannskap presset høyt, og ikke minst med innsatsen til James Milner.

- Han og Jordan Henderson, de kunne løpt til Adelaide!, gliste Brendan Rodgers da han etter 2-1 mot Brisbane ble bedt om å beskrive James Milner, banens beste for mange.

- Du kan se hvordan de arbeider, hvordan de presser, hvordan de løper, men også den kvaliteten de har. Vi ønsket flere mål fra midtbanen, og du ser mot James som kan komme inn i straffefeltet fra sin sentrale posisjon.

- Han kom inn i feltet en rekke ganger, hadde et par skudd som var nærme og fikk så sin scoring. Han er en klassespiller og jeg tror det å spille i dette laget og for Liverpool trolig vil gjøre at han kan skinne enda mer.

- Spillere har alltid en posisjon som de foretrekker. Noen ganger når du er allsidig vil du bli flyttet rundt på, som er et fortrinn og bra og ha som spiller, men hver spiller ønsker å være der han trives aller best. James har trolig måttet lide litt fordi han er en så god spiller som kan spille på mange plasser, forklarer Rodgers.

- Han har spilt høyreback, ute til venstre, ute til høyre, som spiss og som midtbanespiller. Trolig var den beste sesongen som James hadde da han spilte sentral midtbanespiller hos Aston Villa. Han vil bli enorm for oss og etter å ha arbeidet sammen med ham på nært hold kan jeg forstå hvorfor han alltid er blitt regnet som profesjonell til fingerspissene.

- Trivdes med kampen

- Det var en nøkkel for meg, at vi kom tilbake til det, fortsatte Brendan da høyt press ble nevnt.

- En kan se på de spillerne vi har hentet inn. Se på hvordan Clyne presser og kommer opp i motstanderne, Gomez på venstrebacken gjorde det samme og som han også gjør som midtstopper, og du har en midtbane som kan presse der hvor ballen er.

- Vi har fortsatt en del å arbeide med, dynamikken og samhandlingen i forhold til det, men du har begynt å se tegn i disse par kampene om at vi er i ferd med å komme tilbake dit vi ønsker å være.

- Jeg synes det var en utmerket kamp. Jeg føler at når vi kommer hit vil vi alltid få et godt svar på hvor langt vi har kommet under oppkjøringen. Fotballen i Australia har gjort store fremskritt.

- Jeg var veldig fornøyd med mine spillere og med deres intensitet i kampen. Hvor hardt de arbeidet, i likheten med kvaliteten på scoringene. Det var en herlig kveld i et flott stadium med herlige supportere. Det var en kamp jeg virkelig trivdes med og en stor applaus til Brisbane.