- Jeg er i meget god fysisk form

Adam Lallana mener han har dratt nytte av en hel pre-season uten skadeproblemer.

Lallana var den første som manager Brendan Rodgers valgte å bytte ut mot Stoke, men 27-åringen hevder det er ingenting i veien med hans fysiske form.

- Fysisk er jeg i meget god form for øyeblikket, sier den tidligere Southampton-kapteinen til Liverpoolfc.com.

- Jeg har ikke gått glipp av en eneste treningsøkt eller kamp så langt, noe jeg virkelig kjenner effekten av. Jeg ser frem til resten av sesongen, og gleder meg til å komme skikkelig igang, fortsetter midtbanespilleren.

Godt fornøyd med seier over Stoke

Lallana er godt fornøyd med seier over Stoke i serieåpningen, og synes starten på sesongen har vært mye mer positiv for egen del enn tilfellet var for ett år siden. Da spilte han ikke kamp før 13.september, på grunn av skader.

- Vi fikk et godt resultat i helgen, og nå må vi bygge videre på det med en ny seier over Bournemouth mandag kveld.

- Å være på behandlingsbenken er ikke bra for en spiller, og spesielt ikke at det skjer rett etter at du er kommet til klubben. Sommertreningen er viktig for alle spillere. Det er da du jobber ekstra hardt, og legger grunnlaget slik at kroppen din tåler det som kommer senere.



GOD PRE-SEASON: Adam Lallana var en av Liverpools beste spillere under sommerens treningskamper.

- Denne sommeren føler jeg at jeg har hatt en god pre-season, og jeg kunne se fordelene med det på søndag. Deler av spillet som vi har terpet i sommer fungerte bra, og vi holdt nullen og slo Stoke, noe som er et godt resultat.

- Det var ikke den peneste fotballkampen folk har sett, men det ble i alle fall et langt bedre resultat for oss enn i samme kamp forrige sesong. Kanskje man får se mer til denne siden av laget denne sesongen? Dersom det resulterer i at vi vinner kampene vil ingen klage. I alle fall ikke vi spillerne.

- Vi er meget godt fornøyd med resultatet og innsatsen. Når man holder buret rent og vinner, er det en god start på sesongen.

Hard konkurranse om plassene i angrepsrekka

 - Personlig håper jeg få en god sesong, der jeg kan score flere mål enn jeg har gjort tidligere. Jeg tror jeg er i stand til det om jeg klarer å holde meg skadefri og får spilletid.

- Jeg har satt meg selv noen personlige mål, som jeg skal holde for meg selv, og så håper jeg å bidra så mye jeg kan slik at laget kan få en vellykket sesong.

Liverpool er godt forspent med offensive spillere denne sesongen, men Lallana er bare positiv til at det er hard konkurranse om plassene fremover på banen.

- Det holder alle på tå hev. Ingen er garantert en plass på laget, konkluderer han.

- Vi kan komme til å spille opp mot 60 kamper om vi har en god sesong i de nasjonale cupene og Europa League. Vi kommer til å trenge hele troppen. Jeg føler vi har satt sammen en god tropp nå.

LES OGSÅ: TROR PÅ LALLANA-SUKSESS DENNE SESONGEN