- Jeg er veldig takknemlig

Legendene som var med i veldedighetskampen «All-Star» på Anfield på søndag står i kø for å rose opplegget og opplevelsen. Det gjelder også John Arne Riise.

- Det har vært sju eller åtte år siden jeg sist spilte her og fansen synger fortsatt sangen, sier Riise til liverpoolfc.com da han ble minnet på at et fullsatt Anfield ikke hadde glemt den norske venstrebacken og den fengende sangen om hvordan han scoret det målet. – De vet fortsatt at det betyr mye for meg og at det også gjelder for alle de andre som fikk sine sanger sunget.

- Jeg er veldig takknemlig og beæret.

- Jeg har sett frem til dette i flere uker og det å møte alle spillerne i forkant på hotellet var utrolig. Det var noen virkelig store spillere, både tidligere lagkamerater og motstandere. Det var herlig å være tilbake.

- Jeg likte spillet til Carra siden han fortsatt takler og holder selv etter at han har lagt opp, gliste John Arne da han ble spurt om å kommentere kampen hvor han var med på laget til Steven Gerrard og som endte 2-2 mot det mannskapet som Jamie Carragher hadde tatt ut.

- Vi trodde det kom til å bli en lett ettermiddag med de (Carragher XI) virkelig ønsket å spillet så det ble en hard 1.omgang. Etter pause synes jeg vi var det beste laget og uavgjort var et rettferdig resultat.

- Det var utrolig å se hvor mange som var til stede og de spillerne som kom for å støtte arrangementet. Det viser at spillerne virkelig bryr seg om dette og forhåpentligvis gjorde vi en god jobb.