– Jeg fikk ikke bevist noe i Liverpool

Lazar Markovic synes det er fantastisk å spille fast igjen på lån i Tyrkia.

Tidligere denne uka uttalte Lazar Markovic at han ikke hadde noe godt forhold til Brendan Rodgers, og at han ble brukt i feil posisjon av Liverpools tidligere manager. 

Nå uttaler serberen, som kom til Liverpool for 20 millioner pund fra Benfica, seg mer om situasjonen i Liverpool og på lån i Fenerbahce.

– Jeg fikk ikke bevist at jeg var god nok i Liverpool fordi jeg ble brukt ute av posisjon, men heldigvis er det ikke slik i Fenerbahce.

– Her blir jeg brukt i riktig posisjon her og har klart å spille meg inn på førstelaget, og det er fantastisk å spille fast og føle seg verdsatt, sier Markovic til Tyrkiske Fanatix, ifølge en oversettelse på nettstedet Thehardtackle.com

Med Jürgen Klopps mangel av gode alternativer på høyrevingen har det den siste uka vært spekulert i om Markovic kunne bli hentet tilbake over nyttår.

Men det ble etter hvert klart at Liverpool ikke har noen mulighet til å avslutte avtalen med tyrkerne. 

Selv om Markovic er tydelig misfornøyd med sin første periode i Liverpool, understreket han i intervjuet tidligere i uka at ting kan endre seg med at Klopp har kommet til klubben. 

LES OGSÅ: Åpner for bruk av to spisser