- Jeg går om eierne vil at jeg skal gå

Brendan Rodgers ba om unnskyldning for det forsmedelige 6-1 tapet på Britannia Stadium etter kampen, og uttalte at han vil ta hatten sin å gå om eierne ønsker det.

6-1 tapet på Britannia Stadium var Liverpools verste tap på 52 år. Brendan Rodgers sine menn lå under med 5-0 til pause, og alle scoringene i første omgang kom i løpet av en periode på 23 minutter. Ikke siden april 1963 har Liverpool gått på et større tap.

- Jeg ønsker å begynne med å be om unnskyldning. Alle som har noe med Liverpool å gjøre er flaue i dag. Supporterne fortjener en unnskyldning, slo Rodgers fast under pressekonferansen etter kampen.

Mange supportere ga klart uttrykk for at de var forbannet da lagene gikk til pause.

- Det hadde de full rett til. For vi spilte forferdelig. Helt forferdelig, innrømmet Liverpool-manageren.

- Den eneste måten å få deres støtte på er ved å vinne kamper, og vi har ikke vunnet nok kamper. De har all rett til å være sinte og frustrerte, og jeg tar selvsagt det fulle og hele ansvaret for det som manager. Denne sesongen har vært tung, og spesielt nå mot slutten. Vi har ikke vært gode nok.

Rodgers forstår at presset nå bygger seg opp mot ham.

- Jeg har alltid sagt at dersom eierne ønsker at jeg skal gå, så går jeg. Det er så enkelt som det.

- Men jeg føler fortsatt at jeg har mye å tilby klubben. Mye har skjedd denne sesongen som har gjort jobben vanskelig, men jeg har full forståelse for dette.

- Forrige sesong, når ting gikk bra, hadde vi alles støte. Men prestasjoner som den i dag hjelper deg ikke, noe jeg aksepterer fullt ut.

- Min stolthet gjør at jeg ønsker å fortsette i denne jobben. Jeg elsker jobben. Jeg elsker klubben. Men jeg forstår at vi må prestere bedre enn vi har gjort de siste ukene.

- Men det er flere nøkkelelementer i dagens prestasjon som ikke overrasket meg, om jeg skal være ærlig. Dette er områder vi vil se på i sommer. Klarer vi å rette på dette vil vi forhåpentligvis fremstå som mer konkurransedyktige og stabile, slik at vi kan henge med i toppen fra begynnelsen av sesongen. Som klubb vil vi jobbe veldig hardt for å klare det.

- Nå er jobben vår å reflektere over det som har skjedd denne sesongen. Det er masse arbeid som må gjøres. Jobben er å rette opp dette, og sørge for at vi slår tilbake med motivasjon for å gjøre det bedre neste sesong.

- Vi endte på sjetteplass. Det er hvor vi fortjente å ende. Vi må starte på klatringen oppover i dag, for å komme opp dit vi var igjen.

Rodgers forklarte også hvorfor han lot Raheem Sterling bli sittende på benken gjennom hele kampen.

- Det har vært mye som har skjedd rundt Raheem de siste par ukene, og jeg følte at det var andre spillere som var bedre mentalt skikket til å spille dagens kamp.

(Video med tillatelse av TV 2)