- Jeg håper å spille på midtbanen neste sesong

Emre Can sier at Brendan Rodgers ser på ham som en midtbanespiller, og selv er han klar til å ta over det ansvaret som Steven Gerrard etterlater.

- Det er klart, jeg ønsker å spille på midtbanen. Jeg kan ta det ansvaret, svarer Can i et intervju med The Anfield Wrap på spørsmål om han tror han kan greie å fylle skoene etter Steven Gerrard.

- Vi snakker hele tiden. Han ser på meg som en midtbanespiller, og jeg håper jeg kan få spille på midtbanen neste sesong. Han snakker til meg hver dag og hjelper meg med mitt spill, fortsetter tyskeren om manager Brendan Rodgers.

- Han ønsker hele tiden å spille fotball og det er hva jeg ønsker. Det er derfor jeg kom til Liverpool.

- Det var en stor overgang for meg da det var første gangen jeg forlot Tyskland. Det var ikke lett siden jeg ikke snakket språket særlig bra, men nå har engelsken min blitt litt bedre.

- I Premier League er hver kamp hard og bunnlaget kan slå topplaget. Det er mye mer fysisk og hurtigere. Det er bra for meg da jeg både liker å gi og ta i mot på en fotballbane. Jeg liker heller ikke at dommeren blåser av for hver minste forseelse.

- Jeg har vært her nesten et år og det er klart at jeg føler meg mer hjemme. Folkene her er virkelig vennlige og fansen kjenner sin fotball. De vet alt om sin klubb.

- Personlig prøver jeg å gi alt i hver eneste kamp. Det er hva fansen ønsker å se og det er en stor ære for meg at de liker meg og jeg liker dem. Det er herlige fans.