– Jeg håper at ny kontrakt kan være som en start for meg

Tenåringen Ryan Fulton håper en langvarig avtale med Liverpool kan være begynnelsen på en god karriere.

Ryan Fulton har fått ny kontrakt med Liverpool frem til 2019. Den 19-årige skotten er i dag i praksis tredjekeeper på Anfield, etter Simon Mignolet og Adam Bogdan, med Danny Ward på utlån til Aberdeen.

- Det er en herlig følelse og fint å ha mer sikkerhet ved å kunne bli værende i en klubb som dette, sier Fulton til Liverpoolfc.com etter å ha signert den nye avtalen.

LES OGSÅ: Randall henrykt over ny kontrakt

- Jeg ønsker nå å holde det gående og fortsette å utvikle meg. Jeg kan ikke få noen bedre sjanse til å gjøre det enn å være her og arbeide sammen med Simon, Adam og John (Achterberg, som er keepertrener) og de øvrige spillerne.

- Etter hver kamp jeg spiller analyserer vi min prestasjon, og John gir meg tips sammen med Simon og Adam. Du må prøve å holde følge med Simon og Adam på trening og deres standard er veldig høy.

- Jeg ønsker å bli så god som mulig så fort som mulig. Det å ta vare på seg selv og få en god og lang karriere. Jeg har vært i denne klubben siden jeg var en gutt og forhåpentligvis kan en kontrakt som dette være en start for meg.