- Jeg har aldri opplevd noe lignende

Rutinerte James Milner sier han aldri tidligere har møtt en lignende velkomst som Liverpool fikk i Brisbane. Matchvinneren sier at alt ligger til rette for en god sesong.

- Dette er spennende tider for klubben. Hvis du ser på troppen her er det plenty av unge spillere på vei fram, manageren har hentet inn ny stab, alt ligger til rette for oss, fortalte Milner til LFCTour.com etter 2-1 seier mot Brisbane hvor han selv scoret seiersmålet.

Les også: - James Milner vil bli enorm for oss

- Det er fortsatt også noen spillere som ikke har knyttet seg til troppen

- På avstand kunne jeg se at det var god lagånd her og at alle ønsket å spille for hverandre. At alle presser sammen når vi ikke har ballen, noe som er nødvendig ved å spille på denne måten. Dette er et lag som ønsker å legge motstanderen under press. Det er en herlig gjeng hvor folk er villig til å stå opp for hverandre.

- Det er utrolig å reise så langt vekk og bli møtt med You’ll Never Walk Alone på den måten, og støtten vi har fått på begge de stedene vi har vært har vært utrolig.

- Jeg har aldri opplevd noe lignende.

- Det viser hvor stor klubben er som du spiller for. Dette er en klubb som er vant til å vinne og jeg ønsker å være en del av det og hjelpe til med å sikre trofeer.