- Jeg kan bekrefte at jeg er trygg, og har det bra

Steve Finnan er funnet. Han ser det humoristiske i at ingen fant ham, og leste selv om etterlysningen i avisa.

Kommende mandag er det 10 år siden mirakelet i Istanbul. Alle Liverpool-spillerne som var med på å slå AC Milan i Champions League-finalen var invitert til å markere jubileet. Med unntak av en: Steve Finnan klarte nemlig ingen å finne. 

Etter at det ble skrevet saker om det i media, har imdilertid nå Liverpool Echo klart å få tak i den tidligere Liverpool-spilleren.

- Jeg kan bekrefte at jeg er trygg, og har det bra, sier Finnan til Echo.

- Noen sendte Echo-artikkelen til med i går. Jeg synes det var morsomt, siden jeg normalt tenker at jeg er ganske enkel å få tak i. Det er folk i klubben som har nummeret mitt, men åpenbart så er ikke dette et klubbarrangement, så det var noe kluss, sier Finnan.

- De som organiserer Istanbul-gjenforeningen har nå tatt kontakt og beklaget at de ikke klarte å få tak i meg tidligere, sier 39-åringen.

Saken fortsetter under bildet.

Til daglig jobber han i eiendomsutviklingsselskapet Finnan Developments i London, med broren Sean.

- Jeg tror grunnen til at folk tror jeg er forsvunnet, er at jeg ikke er involvert i fotball lenger. Jeg har aldri vært en som har søkt oppmerksomhet, og jeg liker livet som det er nå. Jeg er heller ikke på sosiale medier. Jeg føler ikke behov for å fortelle noen hva jeg har hatt til frokost, sier Finnan.

Dessverre kom invitasjonen for seint for at Finnan får vært med på gjenforeningen, fordi han skal ut på reise.

- Det er synd. Hvis jeg hadde visst det for noen måneder siden, ville jeg vært der. Jeg hadde elsket å møte alle mine lagkamerater og se fansen igjen, sier Finnan.