- Jeg kan nok komme til å felle noen tårer

Steven Gerrard innrømmer at det fort kan bli en tårevåt avskjed med Anfield-publikummet på lørdag.

- Jeg er ikke en type som har for vane å ta til tårene selv når det er sterke følelser i sving. Jeg holder som regel tårene tlbake, men vi får vente og se. Jeg synes ikke det er noen skam å felle en tåre, sier Gerrard foran lørdagens kamp mot Crystal Palace, og kommer dermed med et lite stikk til kameraten Jamie Carragher, som ikke liker emosjonelle avskjeder.

 - Jeg ser virkelig frem til kampen. Jeg ønsker å vinne kampen. Jeg ønsker å vinne min siste kamp på Anfield. Kommer jeg på scoringslisten vil det være en bonus, sier Liverpool-kapteinen til Premier League Productions.

- Når kampen er over vil jeg ta farvel med fansen som er der. Jeg vet at kampen også blir vist på TV, så det er en fin mulighet for meg til å si farvel til fans over hele verden i tillegg. Det vil bli følelsesladet, ikke bare for meg, men også for min familie.

- Jeg er sikker på at det er en del supportere som vil vise følelser også. Etter 17 år vil det bare bli slik.

Liverpool v Crystal Palace har avspark på Anfield klokken 18.30 på lørdag, og blir vist direkte på TV 2 Sport Premium. Liverpool.no har som vanlig løpende oppdatering fra kampen, og vil raskt være ute med pauserapport, sluttrapport og spillerbørs etter matchen.