- Jeg lot Mario ta straffesparket

Det var egentlig Jordan Henderson som skulle ta Liverpools straffespark mot Besiktas i kveld, men kveldens Liverpool-kapteinen lot Mario Balotelli få forsøke seg fra ellevemetersmerket i stedet.

Balotelli gjorde ingen feil fra straffemerket, men kritikken ville nok blitt voldsom dersom spissen ikke hadde satt ballen i mål.

Daniel Sturridge var ikke blid over at Balotelli fratok Henderson straffesparket, og i ITV-studio var Steven Gerrard veldig kritisk til Balotellis handling.

- Jeg ønsket å ta straffesparket, men Mario følte seg sikker på å score, og han har tatt viktige straffespark før, forklarte Henderson til ITV Sport etter kampslutt.

- Alle ønsker å ta straffesparkene. Jeg hadde tro på Mario. Han har som sagt tatt viktige straffespark før, og han fikk ta det.

- Det var et viktig mål. Jeg syntes vi holdt godt på ballen til tider, og vi fortjente scoringen til slutt. Det var en viktig scoring for oss, og ikke minst var det viktig at vi holdt buret rent, avsluttet Henderson.

I ITV-studio satt Steven Gerrard, og han mente at det var helt feil av Balotelli at han ikke lot Henderson få ta straffesparket.

- Jordan skulle ha tatt straffesparket. Avtaler er avtaler. Det var Henderson som skulle ta det. Mario var litt frekk. Han skal ha honnør for at han scoret, men det er ikke hyggelig å se fotballspillere krangle på denne måten, sa Gerrard.

- Jeg synes Jordan håndterte situasjonen veldig bra. Han kunne se at Mario virkelig ønsket å score. Jordan gikk vekk fra situasjonen på riktig tidspunkt, og håndterte også intervjuet etter kampen veldig bra.

- Jordan var lagkaptein, og Mario viste mangel på respekt for Jordan i den situasjonen. Men han scoret et veldig viktig mål.

- Jeg tror det var seks eller sju spillere som hadde ønsket å ta det straffesparket, så hva hadde skjedd om alle hadde insistert på å ta det? Det var en grunn til at det var avtalt på forhånd at Jordan skulle ta straffesparkene, avsluttet Gerrard.

På sin instagramkonto skriver Balotelli følgende nå etter kampen:

- Takk Hendo for at du lot meg ta straffesparket. Dere kan stoppe dramaet nå. Vi vant, og det er hva som betyr noe. Vi er et lag, og ikke minst er vi Liverpool. Kom igjen gutter.