– Jeg må lære meg å bruke andre ord noen ganger

Jürgen Klopp modererte ordbruken da han omtalte landslagets bruk av Jordan Rossiter. Men han sier det like gjerne kunne skjedd om han snakket tysk.

På pressekonferansen før kampen mot Rubin Kazan, var Klopp tydelig oppgitt over at Jordan Rossiter hadde blitt skadet på oppdrag med U19-landslaget etter at han hadde spilt tre kamper på fem dager.

Klopp uttalte blant annet at: «hvis man behandler spillerne som hester, blir de hester,» og sa han måtte ta det opp med FA.

Ifølge opplysninger på fredagens pressekonferanse har FAs tekniske direktør vært i kontakt angående kritikken. Klopp fikk spørsmål om hva som ble sagt, og hvor fornøyd han var med responsen fra FA.

– Jeg må lære meg å bruke andre ord på ting noen ganger, jeg hadde samme problem på tysk, så det er ikke bare på grunn av engelsken min, sa Klopp. 

– Alt er ok nå. Vi må snakke om dette det er klart. Så vi skal snakke i løpet av de neste dagene. Jeg er selvsagt ikke fornøyd med situasjonen, men jeg kunne informert dem før jeg snakket til dere, sa Klopp og lo.

– Det er ikke verdens største problem, men det er et problem og vi må snakke om det, la han til.

Jordan Rosster fikk en strekk i låret, og er sannynligvis ikke klar for spill igjen før etter neste landslagspause.

LES OGSÅ: Alt fra pressekonferansen: Åpner for å bruke to spisser