- Jeg oppførte meg normalt

Mario Balotelli slår tilbake mot kritikken av ham i engelsk presse.

I går skrev James Pearce i Liverpool Echo en artikkel der han forsøkte å forklare hvorfor Liverpool nå sender Mario Balotelli tilbake til AC Milan på lån, og tidligere denne måneden gjennomførte Simon Hughes nærmest et karakterdrap på Balotelli i The Independent.

Nå slår Balotelli tilbake mot kritikerne, og hevder at han har oppført seg normalt under sin tid i Liverpool.

- I løpet av det siste året var det aldri noe problem med mitt privatliv. Jeg har kanskje lagt ut bilder fra restauranter på Instagram, men det betyr ikke at jeg ikke trente, selv om jeg ikke fikk spille, uttaler Balotelli til Gazetta dello Sport.

- Jeg har trent mye. Den siste måneden har jeg tidvis trent to økter om dagen sammen med Fabio Borini og Jose Enrique. Det har vært tøft, men om jeg ikke hadde gjort det hadde jeg vært dødstrøtt etter gårsdagens trening.

Balotelli tar på seg deler av skylden for at han ikke lykkes i Liverpool, men legger også litt av ansvaret over på manager Brendan Rodgers.

- Formasjonen passet meg dårlig

- Jeg må akseptere mine feil, men formasjonen som Rodgers valgte passet dårlig til mine egenskaper som fotballspiller. Til å begynne med misbrukte jeg en rekke opplagte målsjanser, men så fikk jeg etter hvert færre sjanser til å score. En kombinasjon av uflaks og skader var heller ikke til hjelp.

- Men jeg klaget aldri. Jeg aksepterte managerens avgjørelser, og jeg oppførte meg alltid profesjonelt.

- Den profesjonelle Mario dukket ikke opp bare her på Milanello. Min oppførsel og livsstil var normal også i Liverpool.